Victor Hasselblads gata 9

Kontor, 211m² , Högsbo-Sisjön
En ljus och representativ kontorslokal på 210 kvm med bra skyltläge. Lokalen ligger på plan 2 och ytan fördelar sig på 5 kontorsrum, konferensrum, trevliga pausytor samt kök och toalett. Någon minut bort erbjuds all form av service vid 421/Sisjö Centrum. Busshållplats finns precis utanför och du kommer snabbt ut på leder med bil. Ett läge för företaget som vill sitta centralt i västra Göteborg, några minuter med bil från Linnéplatsen/stan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

211m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Victor Hasselblads gata precis utanför fastigheten. Flera busslinjer går hit. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och bussar. Med bil tar du dig snabbt hit tack vare närheten till Söderleden och Dag Hammarskjölds leden.

Service

Området erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen