Victor Hasselblads Gata 9

Kontor, 242m² , Högsbo-Sisjön
En ljus och nyrenoverad kontorslokalen om 242 kvm med fönster i väster- och norrläge. Lokalytan består av fem kontorsrum varav flera är rymliga och möjliggör flera arbetsplatser, konferensrum, trevlig paus yta, pentry, toaletter och dusch samt praktiska förråd. Fastigheten har ett attraktivt läge med bra exponering mot Victor Hasselblads gata, vilket är en huvudgata i Högsbo med busshållplats precis intill. Fastigheten är representativ och genomgick en stor renovering år 2013. Bra parkeringsmöjligheter finns på fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

242m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med busshållplats precis utanför fastigheten som trafikeras av busslinjerna 82 och 758. Med buss tar man sig smidigt till Marklandsgatan som är en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och bussar.

Service

I området finns det ett stort utbud av lunchrestauranger och närhet till köpcentrum 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen