Victor Hasselblads gata 11

Butik, 500m² , Högsbo-Sisjön
Butikslokal i Frej Jonssonhuset, upp till ca 500kvm butiksyta. God genomströmning av kunder. Andra företag i fastigheten är Golvpoolen, Erikshjälpen och Ballingslöv mfl. Fastigheten ligger nära Köpcentrum 421 och har bra kommunikationer med buss och nära stora trafiklederna (Söder-/Västerleden och 158:an). Kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

500m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Buss nr 58 och nr 772, hpl Amalia Jönssons Gata, i direkt anslutning till fastigheten. Lätt att komma ut på viktiga trafikleder (Söder-/Västerleden och 158:an).

Service

Nära Köpcentrum 421 med all tänkbar service. Gott om lunchrestauranger i området. Några minuter bort ligger även Sisjöns handelsområde.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen