Västra Hamngatan 12

Kontor, 120m² , Inom Vallgraven
Vill ni sitta i en kontorslokal med härlig utsikt och egen terrass i centrala Göteborg? Då är detta kontorslokalen för er! Lokalen finns i Strömshuset som är en välkänd byggnad i Göteborg och med sitt strategiska läge mitt i centrum finns närhet till ett stort serviceutbud. Lokalen har öppen planlösning med mycket fönster som ger ett vackert ljusinsläpp in i lokalen, det finns även ett större mötesrum, samtalsrum och vilorum samt ett modernt pentry. Kontakta gärna oss för mer information om denna fina kontorslokal.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

120m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Fastigheten är mycket centralt belägen och i kvarteren kring Västra Hamngatan ligger lunchrestaurangerna tätt.

Kommunikationer

Hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget ligger strax intill.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen