Västra Hamngatan 11

Kontor, 835m² , Inom Vallgraven
Nu finns det en vacker kontorslokal på Västra Hamngatan till uthyrning. Lokalen är pampigt med exklusiva materialval. Lokalen är lämplig för ca 60 arbetsplatser och det finns gott om både konferensrum och övriga ytor. De finns större öppna rum som kan nyttjas som showroom och/eller kreativa rum. I den stora salen är det ett storslaget kupoltak med delvist glas vilket gör ytorna extra ljusa, här finns även en vacker öppna spisen placerad. Det finns en interntrappa mellan de 2 planen som knyter ytorna samman. Lokalen bör upplevas och ses på plats, kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

835m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Denna fastighet är strategiskt placerad inom Vallgraven. Närmaste spårvagns/busshållplats ligger några minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera buss och spårvagnslinjer.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen med alla sina delikatesser ligger bara en kort promenad bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen