Vassgatan 3

Kontor, 180m² , Marieholm
Nu finns en trevlig kontorslokal om 180 kvm till uthyrning i Marieholm industri- och handelsområde i östra Göteborg. Fastigheten ligger endast 5 minuter från Göteborgs centralstation, parkeringsplatser finns att hyra utanför fastigheten. Läget är strategiskt med närhet både till E6, E20 och R45. Den förvandling som Göteborg står inför, inom det närmsta, kommer att göra detta område ännu mer attraktivt för företag inom alla branscher.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

180m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen på 10 minuter. För de bilburna finns det finns gott om parkeringsplatser i området och bra förbindelse till E6, E45 och E20.

Service

Det finns lunchrestauranger i närområdet och det korta avståndet till Göteborgs centrum gör att det aldrig är långt till stadens stora utbud av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen