Vasagatan 43 A

Kontor, 200m² , Centrum
Via en stor pampig entré med hiss hittar vi på tredje våningen den här kontorslokalen som består av flera större rum som alla är mycket yteffektiva. Ytan är 215 kvm och den gamla stilen med stuckatur är bevarad. Generös takhöjd med fönster i två väderstreck vilket ger mycket ljus och rymd. Modern ventilation, härliga parkettgolv och fantastiskt läge gör den här representativa lokalen till en av Göteborgs bästa.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

200m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt oavsett hur man väljer att transportera sig dit. Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen