Varlabergsvägen 11

Kontor/Lager, 3504m² , Kungsbacka
Kombinationsfastighet med strategiskt läge invid E6 och nära Kungsbacka centrum. Kontorsytor om 1406 kvm som innefattar ca 30 kontor, konferensrum och gemensamhetsytor/lunchrum. Övrig kontorsyta är öppen med möjlighet till öppet kontorslandskap. Lager och produktionsytor om ca 2100kvm (inkl. entresolplan). Här finns en stor markport för lastbil samt ett antal mindre portar. Gårdsytan är inhägnad och med möjlighet till uppställning och rundkörning. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

3504m²

Lokalnummer

Varlabergsvägen 11

Omgivning

Kungsbacka, som är en centralort i Kungsbacka kommun, har blivit ett mycket populärt område tack vare sitt fantastiska läge med närhet till såväl Göteborg som till inlandet och havet. Kungsbacka har länge varit en viktig marknadsplats och är det även än idag. I området finns Sveriges modernaste köpcentrum, Kungsmässan, och vidare finns även affärsbyn Hede Fashion Outlet strax norr om Kungsbacka centrum. Området erbjuder goda kommunikationer åt alla håll i landet. Såväl pendeltåg som bussar trafikerar sträckan mot Göteborg och på under halvtimmen är man i staden.

Kommunikationer

Ligger invid E6/E20. Med bil tar det ca 20min in till Göteborg. Busshållplats ca 10 minuters promenad från industriområdet. Från Kungsbacka centrum finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, och Halmstad går tåg varje timma.

Service

Nära Kungsbacka centrum med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen