Varbergsgatan 2 C

Kontor, 335m² , Krokslätt
Det finns nu en trevlig kontorslokal till uthyrning i populära Krokslätt. Lokalen har idag en blandad planlösning med både kontorsrum och ett öppet kontorslandskap. Det finns två konferensrum och ett rymligt förråd. Lunchrum finns med pentry och yta för gemenskap. Den här lokalen passar perfekt för ett företag som vill sitta strategiskt, här tar man sig lätt in till centrala Göteborg eller ut på de större lederna E6 och E20. Mölndalsvägen har bra med cykelvägar och det finns också flertalet buss- och spårvagnslinjer som har hållplats strax utanför huset.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

335m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Ett område ett par kilometer från Korsvägen. Området är populärt för många företag som vill sitta hyfsat centralt, men samtidigt inte vill ge avkall på goda kommunikationer med både bil, cykel som kollektivtrafik.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats direkt utanför dörren. Närhet ut på E6/R40, 2 km från Korsvägen.

Service

All tänkbar service i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen