Vallgatan 21

Kontor, 114m² , Inom Vallgraven
I detta mycket attraktiva område erbjuds nu en kontorslokal med bevarad 1800-tals charm, fina plankgolv och vacker stukatur. Lokalen ligger några trappor upp i huset och har fönster in mot Victoriagården och ut mot Vallgatan. Lokalen är i behov av en uppfräschning och här har ni som ny hyresgäst möjlighet att vara med och påverka.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

114m²

Omgivning

Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Almedal är ett område med gamla industrianor som ligger strax söder om centrala Göteborg. Närhet till både Korsvägen med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk. Här hittar du moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Det är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och flygbussarna från Landvetter flygplats stannar några minuter bort.

Service

Vallgatan ligger mitt i hjärtat av Göteborg med närhet till allt vad stan har att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen