Vågmästaregatan 1 B

Kontor, 1260m² , Hisingen
En ljus kontorslokal med många fönster på två våningsplan med 840 respektive 420 kvm. Lokalen är delningsbar om mindre yta efterfrågas. Idag har lokalen rumsindelningen men det finns möjlighet att öppna upp lokalen för att skapa en mer luftig och aktivitetsbaserad arbetsplats. Här har ni som företag stora möjligheter att sätta just er prägel på lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1260m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Området har ett strategiskt läge med goda kommunikationer. Det är lätt att ta sig hit även med bil och cykel, mycket tack vare den nya Hisingsbron.

Service

Här har du närheten till Backaplan och Kvillebäcken med all dess service och trevliga restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen