Vädursgatan 5

Kontor, 230m² , Gårda
Denna kontorslokal om 230 kvm har en bra planlösning med flera kontorsrum i olika storlekar, ett stor konferensrum, pentry samt ett pausutrymme. Vissa ytskikt behöver ses över och det görs i samråd med den nya hyresgästen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

230m²

Lokalnummer

Vädursgatan 5

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 63 mellan Lilla torget och Skår via Centralstationen och Lisebergsstationen med hållplats Gårdatorget. Spårvagnslinje finns på Skånegatan som nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Service

I kringliggande kvarter finns ett flertal lunchrestauranger och caféer. Avenyn med dess serviceutbud finns på promenadavstånd

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen