Ullevigatan 17-19

Kontor, 217m² , Gårda
Fin ljus lokal i modernt kontorshus. Mycket uppskattad för sin starka miljöidentitet och inte minst för sitt läge. Precis mittemot Ullevi, ett stenkast från Göteborgs centralstation samt ett flertal avgångar med spårvagnar precis utanför dörren. Med två restauranger, servicebutik och dygnetrunt öppet gym i huset samt ett flertal andra restauranger och caféer runt omkring finns det mycket att välja mellan vid lunchtid.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

217m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Gott om allmänna kommunikationer direkt utanför fastigheten. Centralstationen/Drottningtorget 3-5 minuters promenad bort. Närhet ut på viktiga trafikleder. Landvetter ligger 15 min bort med bil.

Service

All tänkbar service i absolut närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen