Tuvevägen 35

Industri/verkstad, 1113m² , Hisingen
Lager-/verkstadsytor i en egen byggnad om 920 kvm med rejäla takhöjder, personalutrymmen med WC, duschar, omklädningsrum, förråd och kontor. Bra skyltläge vid Tuvevägen som är en vältrafikerad led och som har goda kommunala anslutningar, med busshållplats bredvid lokalen. Lokalen har fem stora portar och de flesta har höjder om ca 4,7 meter. Till byggnaden hör en stor inhägnad gård och markytan som tillhör lokalen uppgår till ca 1 700 kvm plus 21 parkeringsplatser utanför byggnaden. Nuvarande hyresgäst avflyttar den 30 september 2024 och lokalen är därmed tillgänglig från den 1 oktober 2024. Möjlighet finns att hyra ytterligare lager på 193 kvm med två markportar i angränsande byggnad.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

1113m²

Omgivning

Trevligt område med nya bostäder, industrier och shopping. Nära till Göteborgs centrum. Industriområde med direkt anslutning till E6:an.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen