Transportgatan 23

Lager, 11000m² , Hisings Backa
Nu finns en större logistikfastighet med direkt närhet till E6 med utmärkt skyltläge till uthyrning i Bäckebol. Lokalen är perfekt för en verksamhet som vill ha en egen byggnad med närheten till Göteborg city och Göta älv. Lokalens ytorna är belägna på totalt 3 plan varav merparten av höglager på plan 2 som utgör ca 8500 kvm. Resterande ytor är fördelade på kontor/omklädning/förråd/lager/pausytor på ca plan 1 och 3 på ca 1400 kvm. Delningsmöjligheter finns samt goda möjligheter att påverka utformningen. Även uppställning på mark med stort inhägnat område. Lastning och lossning sker vid lastkajer under ett 15-tal väderskyddande portar. Stor inhägnad gård. In och utfart finns på två ställen i fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

11000m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplatsen "Bäckebol Köpcentrum" ligger 5 minuters promenad från fastigheten. Här ifrån tar man sig smidigt med buss in till centrala Göteborg på ca 30 minuter. Påfarten till E6 ligger ett stenkast bort och tar den bilburne in till Göteborg på 13 minuter.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och butiker. I handelsområdet Bäckebol Homecenter ligger bland annat Ikea, Bäckebol skor, Coop Forum, Bauhaus och Media Markt.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen