Storgatan 53

Kontor, 240m² , Centrum
Högst upp i välkända Folksamhuset ligger denna moderna och ljusa lokal med mestadels öppen planlösning. Nya fräscha ytskikt, välvt tak och öppen spis ger en ljus och luftig lokal med plats för 10-16 personer. Från lokalen och de två egna terrasserna på vardera sidan har ni fri utsikt över Heden och stora delar av centrala Göteborg. Här finns hela Avenyns utbud av trevliga restauranger och shopping runt hörnet. Goda parkeringsmöjligheter finns också i området. Det är ett kontor med ett loft där man kan ha ett stort mötesrum, vidare finns ett separat kontorsrum, pentry med paus del samt WC.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

240m²

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i stadens vimmel, bara ett stenkast ifrån Avenyn, Kungsportsparken, Heden och Centralstationen. I området finner ni allt ifrån varierande lunchrestauranger till spännande shopping och vackra grönområden.

Kommunikationer

De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Valand och Heden. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni på Västtrafik och SJ.

Service

Här befinner ni er precis vid Göteborgs paradstråk Kungs-portsavenyn som erbjuder en mängd butiker, restauranger och service. Med gångavstånd till Svenska mässan, Heden och Göteborgs citykärna är detta en utav de mest attraktiva kontorsfastigheterna i Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen