Stora Åvägen 7

Butik, 414m² , Högsbo-Sisjön
Butikslokal med goda parkeringsmöjligheter i ett område med mycket folk i rörelse. Idag har lokalen en större butiksyta med ett mindre kontor, lager och pentry. Kan anpassas efter inflyttande hyresgästs behov och önkemål. Granne med bland annat Stadium+, Inet och restaurang Aquarelle. Goda parkeringsmöjligheter. Gångasvstånd till hållplats Hantverksgatan som trafikeras av busslinje 83, 84 och 186. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

414m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Service

Närhet till all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen