Stigbergsliden 5 B

Kontor, 70m² , Majorna
Ett trevligt och yteffektivt hörnkontor om 70 kvm som är nyrenoverat med fina ljusa ytskikt. Lokalen har trevlig utsikt över Stigbergstorget. Planlösning är fördelad på en större öppen yta samt tre kontorsrum, pentry samt toalett med dusch. Lokalen har tillgång till fastighetens härliga takterrass med vacker utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Det finns AC och lokalen har säkerhetsdörr. Det finns gott om parkeringar i området. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

70m²

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron. Stigbergsliden är en omtycket gata i stadsdelen Majorna i Göteborg.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.

Service

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen