Stigbergsliden 5 b

Kontor, 100m² , Linnéstaden
Här finner ni en trevlig och ljus kontorslokal i det välrenommerade Stigbergshuset, med bästa utsiktsläge mot hamnen. Lokalen har två stora kontorsrum. Här finns även arkiv/förråd, dusch och toalett och lokalen är belägen på plan 2 på Stigbergsliden 5. Gemensamt för fastigheten finns en stor takterass med vidunderlig vy över hamnen och Göteborg. Varför inte äta din lunch på terrassen i vårsolen med en fantastisk utsikt? Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området samt kollektiva färdmedel utanför dörren. OBS: Det måste vara momspliktig verksamhet som bedrivs i lokalen!!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktär. Vid älven ligger hamnen, glest bebyggd med stora lagerbyggnader och liknande, därefter de täta kvarteren runt Långgatorna. Några hundra meter söder om älven reser sig Masthuggsbergen brant. På dess norra sluttning ligger ett bostadsområde från sent 1960-tal med stora huslängor, på toppen längst i söder är det landshövdingekvarter innan Slottskogen tar vid. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd och karaktäristisk profil i Göteborgs stadssiluett.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen