Stigbergsliden 5B

Kontor, 100m² , Linnéstaden
Här finner ni en trevlig och ljus kontorslokal på 2 plan i det välrenommerade Stigbergshuset, med bästa utsiktsläge mot hamnen. Lokalen har två stora kontorsrum samt arkiv/förråd, dusch och toalett. Gemensamt för fastigheten finns en stor takterrass med vidunderlig vy över hamnen och Göteborg. Varför inte äta din lunch på terrassen i vårsolen med en fantastisk utsikt? Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området samt kollektiva färdmedel utanför dörren. Området kryllar även av trevliga lunchrestauranger. OBS: Det måste vara momspliktig verksamhet som bedrivs i lokalen!!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Järntorget som är en knutpunkt för stadens kollektivtrafik.

Service

Tack vare det goda läget finns det många restauranger i närområdet samt flertal butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen