Stigbergsliden 5

Kontor, 70m² , Masthugget
Denna trevliga mindre kontorslokalen om 70 kvm har en bra planlösning med kontorsrum, pentry, toalett samt en öppen yta. Det finns även tillgång till en gemensam takterrass med en härlig panorama utsikt över hamnen. Området erbjuder många lunchrestauranger samt god kommunikation. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

70m²

Lokalnummer

Stigbergsliden 5

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.

Service

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen