Stigbergsliden 5

Kontor, 225m² , Masthugget
Välkommen till ett trevligt kontor med bra planlösning. Här sitter man centralt i Göteborg i det välkända Stigbergshuset. Planlösningen är fördelad på tio kontorsrum i varierande storlekar. Det finns ett trevligt pentry med lunchrum samt två toaletter. I direkt anslutning till lokalen finns en härlig altan som är perfekt att använda när vädret tillåter för lunch, fika eller utomhusmöten. I fastigheten finns även en takterrass med vacker utsikt ut över staden som kan nyttjas av alla hyresgäster. Det finns gott om parkeringar inom området samt bra anslutning till kollektivtrafik med spårvagns- och busslinjer. Kontakta gärna oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

225m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.

Service

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen