Sten Sturegatan 8

Kontor, 89m² , Centrum
Välplanerat kontor på plan 1, med bästa tänkbara centrala läge vid Heden. Lokalen har 2 st separata rum & en öppen yta. Läget är mycket centralt, men lättillgängligt på alla sätt och vis, precis vid Heden. Mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn och parkering finns vid intilliggande Heden. 2 st parkeringsplatser direkt utanför går att hyra. I närområdet finns gott om caféer och restauranger och på några minuters promenad nås populära Avenyn som har ett rikt utbud av restauranger och affärer. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

89m²

Omgivning

Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Avenyn har längs stora delar av sträckningen tio meter breda trottoarer som från början var förträdgårdar. Längs gatans bägge sidor finns en stor koncentration av restauranger, pubar och andra matställen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn. Närmaste hållplatser är Scandinavium eller Berzeliigatan. Därifrån tar man sig lätt med flera spårvagnslinjer. Att promenera till centralstationen tar 14 minuter.

Service

Allt tänkbar service i närheten. I närområdet finns gott om caféer och restauranger och på några minuters promenad nås populära Avenyn som har ett rikt utbud av restauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen