Sten Sturegatan 42

Kontor, 349m² , Centrum
Denna ljusa och trevliga kontorslokalen i centrala Göteborg om 349 kvm har en bra planlösning med många enskilda kontorsrum i varierande storlekar, konferensrum samt pentry med en pausyta. I området finns många trevlig restauranger och bra kommunikationer med spårvagnshållplats precis utanför kontoret. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

349m²

Lokalnummer

Sten Sturegatan 42

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Närmaste hållplats är Scandinavium och därifrån tar man sig lätt med flera spårvagnslinjer. Att promenera till centralstationen tar 14 minuter. I området finns parkeringshus.

Service

Det är gångavstånd till populära Avenyn som har ett rikt utbud av restauranger och affärer. Runt omkring Heden finns även gott om små caféer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen