Stålverksgatan 5

Kontor/Lager, 134m² , Ringön
Nu finns en trevlig kombilokal till uthyrning på Ringön. Lokalen har två våningar med en industri/lagerdel på bottenvåningen och en kontorsdel en trappa upp. Lokalen har vikport och ett bra strategiskt läge med närhet till Lundbyleden.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

134m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda. På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Det är goda förbindelser med kollektivtrafiken i området. Från fastigheten tar det bara 3 minuter att gå till hållplatsen Stålverksgatan.

Service

På Ringön finns det flera trevliga lunchresturanger och med bil tar man sig smidigt in till centrala Göteborg som har all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen