Södra Långebergsgatan 34

Kontor, 520m² , Högsbo-Sisjön
Här finns möjlighet till en lokallösning med bra läge i Sisjön. I fastigheten, som ligger granne med Bauhaus och Biltema, finns möjlighet till några olika kontorsytor. Lokalerna är ljusa och trevliga. Bilderna i annonsen visar exempel på kontorsytorna som finns tillgängliga i huset. För mer information om vad som finns tillgängligt kontakta oss direkt. Här sitter ni nära all tänkbar service och med bra kommunikationer. Parkeringsplatser finns på fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

520m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen