Södra Hamngatan 19-21

Kontor, 345m² , Centrum
Konferensrum med takfönster, utsikt över domkyrkotornet och nöjet att sitta högst upp i fastigheten får du som flyttar in i denna fina lokal. Med en av Göteborgs pampigaste entréhallar är det här dessutom en fastighet man gärna välkomnar sina kunder till. Ytskikten i lokalen är ljusa och golvet är genomgående parkett. Central placering med tillgång till all tänkbar service. Mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

345m²

Omgivning

Ibland kan det vara svårt att hålla isär Hamngatorna. Södra är den där Arkaden bryts av mot Brunnsparken. Områdets kraftfulla fasader ger en återblick till historien och tiden då här var ett finansdistrikt. En titel som området återigen aspirerar på då Swedbank, Handelsbanken, Nordea och Bohusbanken håller till här. De friska vindarna som blåser in från hamnen med liv och frihet ger en puls och kreativitet de flesta söker. Här finns shopping, kultur, spårvagnar och parkeringshus i en pampig miljö.

Kommunikationer

100 meter till Brunnsparken med bussar, flygbuss och spårvagnar. 740 meter till Centralstationen med tåg och långfärdsbussar. 1350 meter till Poseidon, statyn som står högst upp på Göteborgs paradgata Avenyn. 1640 meter till Järntorget, västra Göteborgs knutpunkt. 370 meter till Saluhallen, Göteborgs gastronomiska handelshus. I området finns också en rad olika parkeringsmöjligheter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen