Södra Hamngatan 19-21

Kontor, 345m² , Centrum
Här erbjuds ett kontor med plats för mycket mötesrum och sociala ytor och bra ljusinsläpp. Med en av Göteborgs pampigaste entréhallar är det här dessutom en fastighet man gärna välkomnar sina kunder till. Ytskikten i lokalen är ljusa och golvet är genomgående parkett. Central placering med tillgång till all tänkbar service. Mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

345m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

100 meter till Brunnsparken med bussar, flygbuss och spårvagnar. 740 meter till Centralstationen med tåg och långfärdsbussar.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen