Södra Gubberogatan 6

Kontor, 811m² , Gårda
Välplanerad kontorslokal om 811 kvm med många enskilda kontorsrum, mötes- och konferensrum, gemensamhetsytor och ett pentry. I fastigheten finns gym och en trevlig restaurang. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

811m²

Lokalnummer

Södra Gubberogatan 6

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Tillgängligheten är ypperlig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd.

Service

I fastigheten finns också en trevlig restaurang samt ett gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen