Skummjölksgatan 2

Övrig lokal, 188m² , Krokslätt
Nu kan vi erbjuda en nyproducerad restauranglokal om 188 kvm. Lokalen ligger strategiskt placerad i ett attraktivt hörnläge, väl synligt för alla som passerar. Stora välvda fönsterpartier och en väl tilltagen takhöjd skapar möjligheter till en fantastisk atmosfär. I detta läge letar vi efter en aktör som önskar driva en restaurang som erbjuder såväl lunchservering som à la carte kvällstid med fullständiga rättigheter. Vi kommer gemensamt anpassa lokalen med tänkt aktör.

Fakta

Lokaltyp

Övrig lokal

Storlek

188m²

Lokalnummer

Skummjölksgatan 2

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mitt emellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill E6:an och riksväg 40 och mycket bra kommunikationer med buss.

Service

I området planeras det för både restauranger, gym, apotek, vårdcentral, skola och förskola.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen