Säterigatan 20

Kontor, 188m² , Norra Älvstranden
En trevlig kontorslokal om 188 kvm med ett färgglatt och fint pentry. Lokalen består idag till stor del av öppet kontorslandskap med bra ljusinsläpp.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

188m²

Omgivning

Sannegården/Färjestaden, det gamla Göteborg, är ett område med gamla anor på centrala Hisingen. Området var Göteborgs startpunkt då staden blev till under 1600-talet. Idag, drygt 400 år senare, präglas stadsdelen framförallt av gröna och lugna parkområden. Aningar från Sannegården/Färjestadens forna dagar finns ännu kvar i Färjenäsparken där gamla hus- och kyrkogrunder har bevarats. Området erbjuder mycket goda allmänna kommunikationer i form av flertalet busslinjer som trafikerar stadsdelen. Vidare finns närhet till Lindholmen vars färjor enkelt och snabbt korsar älven.

Kommunikationer

Fyra busslinjer trafikerar området. Älvsnabben, som har 30-minuterstrafik, lägger till vid Dockepiren på Eriksberg. Cyklar du eller vill ta en längre promenad så kan du också utnyttja Älvsnabbare som trafikerar Rosenlund - Lindholmspiren med 15-minuterstrafik och vid högtrafik pendlar över älven var tionde minut.

Service

En stor tillgång är Färjenäsparken, som med berg, stigar och historiska minnesmärken, är en utmärkt plats för rekreation och fritidsaktiviteter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen