Sankt Eriksgatan 6

Övrigt, 2200m² , Centrum
Nu finns en fin och rymlig gymlokal om 2200 kvm till uthyrning. Lokalen har ett strategiskt läge med en attraktiv adress mitt i centrala Göteborg och vacker utsikt ut över Göteborgsoperan och gästhamnen.

Fakta

Lokaltyp

Övrigt

Storlek

2200m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Det är endast 5 minuter till Göteborgs centralstation och både bussar och spårvagnar precis runt knuten. Här finner ni även Älvsnabben som snabbt och lätt tar er över till Hisingen. Det finns cykelställ utanför fastigheten.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen