Sallarängsgatan 3

Kontor, 260m² , Lackarebäcks industriområde
Ett trevligt kontor som är beläget högst upp i byggnaden på våning 4. Kontoret är modernt och har bra planlösning som är rumsindelad. Det finns hiss och bra tillgång till parkeringsplatser vid fastigheten. Fastigheten ligger i Lackarebäck och det finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter i området. Man hittar med lätthet dagens lunch på någon av de trevliga lunchrestaurangerna i området. Kommunikationerna är bra och man kan smidigt ta sig in med antingen bil eller någon av busslinjerna som trafikerar området till Mölndals centrum på ca 5 minuter eller Göteborgs innerstad på 10-20 minuter. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

260m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Service

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen