Sallarängsgatan 3

Kontor/Lager, 900m² , Lackarebäcks industriområde
Rymlig lagerlokal om 900 kvm i Lackarebäck. Två mekaniska portar om 4,30 meter i markplan. Lagret har en takhöjd på ca 4,5m med 3,9m till balk. Bra skyltläge utmot E6:an . Attraktivt läge intill E6/E20. Närhet till Mölndals Innerstad som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek och övrig service. Goda allmänna kommunikationer via buss 758 samt via spårvagnshållplatsen Krokslätts Torg där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

900m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Service

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen