Rosenlundsgatan 8

Kontor, 2590m² , Inom Vallgraven
Söker ni ett stort centralt beläget kontor erbjuder vi nu 2 590 kvm på Rosenlundsgatan 8. Lokalen ligger på plan 5, har många öppna ytor som lämpar sig för kontorslandskap och några enskilda kontorsrum i varierande storlek samt ett flertal mötesrum och trevliga gemensamhetsytor och pentry. Om man är i behov av större ytor kan man även hyra till plan 6 om 1 112 kvm, se separat annons. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2590m²

Lokalnummer

Rosenlundsgatan 8

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Flera bussar och spårvagnar trafikerar området.

Service

All typ av service i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen