Ringögatan 27

Lager, 600m² , Ringön
På Ringögatan finns nu den här lokalmöjligheten för butik (B2B) och lager, med stor inhägnad gårdsyta. OBS! Ej bilrelaterad verksamhet. Butik/showroom på ca 300 kvm och lagerdelen är ca 300 kvm. Utöver butik, showroom & personal-/kontorsytor finns en mindre tvätthall. Lagerytan om ca 300 kvm har en fri takhöjd om ca 8 meter. Inhägnad gård om ca 1.880 kvm, med bra möjligheter för uppställning och rangerutrymme för ex transporter. Kontakta oss på Lokalisera för ytterligare information och för att boka visning.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

600m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum.

Kommunikationer

Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Service

Flera lunchrestauranger finns i området

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen