Prästgårdsgatan 30

Kontor, 327m² , Eklanda
Denna ljusa och moderna kontorslokal om 327 kvm har en riktigt bra planlösning med både öppet kontorslandskap och cellkontor i olika storlekar, stort mötesrum samt mindre samtalsrum samt pentry med trevlig pausyta. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

327m²

Omgivning

Eklanda, som är ett industriområde i Mölndal, är ett av Nordens största företagsområden. Inom det närmsta väntas området växa samman med Mölndal då det planeras för ny bebyggelse på åkermarken mellan de båda områdena. I övrigt projekteras det för en ny stadsdel, Västra Eklanda, som kommer att ligga jämte Eklanda. Området har ett bra läge med närhet till såväl handel som natur och goda kommunikationer. Eklanda har ett flertal busshållplatser som trafikeras av ett tretal linjer. För den bilburna finns närhet till Järnbrottsmotet samt Åbomotet vilket gör det enkelt att resa mot samtliga väderstreck.

Kommunikationer

Det finns gott om bra förbindelser in till centrala Göteborg med kollektivtrafiken samt att det är lätt att komma ut på de stora lederna med bil.

Service

Bra service finns i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen