Packhusplatsen 2

Kontor, 448m² , Centrum
Här erbjuds en härlig kontorslokal med stora fönster, högt i tak och med en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Lokalen är välplanerad med plats för 24 arbetsplatser är främst indelad i stora kontorsrum, men det finns även yta för ett öppet kontorslandskap, konferensrum, pentry och wc. Dessutom finns även en härlig takterrass med utsikt för alla hyresgäster att njuta av.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

448m²

Omgivning

Fastigheten, det s. k Hertziahuset, ligger på Packhusplatsen, en historisk plats i Göteborg. Alldeles framför, nedanför, ligger Casino Cosmopol. Från fastigheten har man en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn, från Operan till Älvsborgsbron och Hisingen. Läget är mycket bra, mitt på Södra Älvstranden och bara några minuters promenad till absoluta centrum av Göteborg.

Kommunikationer

Några minuters promenad till knytpunkterna Stenpiren, Brunnsparken och Centralstationen. I närområdet finns flera Styr & ställ-stationen med cyklar att hyra.

Service

All tänkbar service på promenadavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen