Ovädersgatan 3 A

Industri/verkstad, 1122m² , Biskopsgården
Nu har vi möjlighet att erbjuda en kombilokal om 1122 kvm i Biskopsgårdens industriområde. Lagerytan om 830 kvm har en takhöjd om ca 5,5 m och nås via port i markplan. Tillhörande kontor om ca 200 kvm med rumsindelad planlösning. I källaren finns omklädningsrum med dusch. Bra läge med närhet till de stora lederna. Till denna lokal finns en inhägnad gårdsyta om drygt 600 m2.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

1122m²

Omgivning

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framför allt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt.

Kommunikationer

Biskopsgårdens industriområde är beläget med direkt påfart till större vägleder och i nära anslutning ligger Älvsborgsbron.

Service

All tänkbar service på 5 min avstånd med bil.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen