Otterhällegatan 2

Kontor, 1807m² , Inom Vallgraven
En fin och rymlig kontorslokal på 1807 kvm i centrala Göteborg. Lokalen har en bra planlösning som är fördelad på plan tre och fyra på 915 respektive 892 kvm. Lokalytan är idag uppdelad på kontorsrum, rum som lämpar sig som behandlingsrum, kontorslandskap, mötesrum, tysta rum, pausrum med pentry, välkomnande loungerum samt toaletter. Lokalen lämpar sig bra som kontor samt vårdinriktning. Planritning är utformad som förslag på planlösning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1807m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten ligger väldigt centralt. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar hållplatserna Domkyrkan och Brunnsparken som båda ligger på några minuters gångavstånd ifrån fastigheten. Det går även smidigt att ta sig till hållplatsen Stenpiren där både buss, spårvagn samt färjor avgår ifrån. Göteborgs centralstationen ligger på 12 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här har man nära till att promenera längst vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan, här befinner man sig verkligen i hjärtat av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen