Östra Hamngatan 52

Kontor, 70m² , Centrum
Med entré från Östra Hamngatan 52 ligger denna nyrenoverade kontorslokal som är lämplig för cirka 2-6 arbetsplatser. Lokalen består av ett stort rum och ett mindre kontor/konferensrum. Lokalen har ljusa väggar och grått golv, samt egen utgång till takterrass mot Kungsgatan. Det här är ett kontor för det lilla företaget som vill sitta så centralt som man kan komma. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

70m²

Omgivning

Direkt utanför dörren ligger de stora köpstråken Kungsgatan och Fredsgatan. Här sitter du i ett optimalt läge. All tänkbar närservice, butiker, hotell, banker, restauranger och caféer finns några trappor ner från kontoret och kommunikationerna är utmärkta.

Kommunikationer

På Kungsportsplatsen utanför har de flesta bussar och spårvagnslinjer sina hållplatser. Även Flygbussarna stannar här. På några minuters gångavstånd ligger Centralstationen där du har tillgång till X2000, regionaltåg och pendeltåg. Väljer du att ta bilen kan du parkera i Nordstans parkeringshus eller P-hus City alldeles intill.

Service

I närområdet finns det gott om trevliga lunchrestauranger, caféer och shopping.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen