Östra Hamngatan 41

Kontor, 174m² , Inom Vallgraven
En trappa upp i fastigheten kan vi erbjuda ett kontor med stora fönsterpartier ut mot Östra Hamngatan. Här sitter man mycket centralt och med all tänkbar service runt hörnet och bra kommunikationer med både spårvagn och buss. Kontoret kommer att få en översyn av befintligt ytskikt och här har den nya hyresgästen möjlighet att vara med och påverka. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

174m²

Lokalnummer

Östra Hamngatan 41

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn.

Service

All önskvärd service finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen