Östra Hamngatan 18

Kontor, 1262m² , Centrum
Välkommen till en ljus och rymlig kontorslokal om 1262 kvm med central placering på Östra Hamngatan. Lokalen har en tydlig uppdelning mellan en extern- och en interndel där den externa delen har ljusa och fina konferens och mötesytor. Den interna delen är i huvudsak idag rumsindelad med trevliga gemensamhetsytor. Lokalen har även tillgång till en härlig terrass i söderläge. Fastigheten har ett centralt läge nära till all tänkbar service (restauranger, caféer, butiker samt övrig service). Det finns mycket goda allmänna kommunikationer med närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer och det är promenadavstånd till Centralstationen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1262m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Precis utanför dörren stannar flera bussar och spårvagnslinjer och såväl Brunnsparken som Centralstationen ligger på några få minuters promenadavstånd. Från Centralstationen går X2000, regionaltåg, pendeltåg och flygbussar. Väljer du att ta bilen kan du parkera i Nordstans eller NK:s parkeringshus.

Service

Fastigheten är en modern kontors- och butiksbyggnad i Göteborgs absoluta centrum i inomhuscentret Östra Nordstan. I huset finns även en representativ restaurang.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen