Olof Asklunds gata 8

Kontor, 2250m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig och rymlig kontorslokal om 2 250 kvm med placering i Högsbo. Lokalen har en blandad planlösning som sprider sig över tre plan. Gemensam, intern trappuppgång som knyter samman de tre våningarna. Gott om konferensutrymmen. Trevligt industriområde med gott om lunchrestauranger. Vidare finns närhet till hållplats Synhållsgatan samt J A Wettergrens Gata som tillsammans trafikerar busslinjerna 82, 84, 95, 185 och 758. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2250m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Olof Asklunds gata med flera busslinjer. Dag Hammarskjöldsleden i nära anslutning via Marconi-motet, som ansluter till Söderleden och RV 158. Vid Marklandsgatan finns även en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och stombussar.

Service

I närområdet finns köpcentrat 421 med stormarknader och butiker. På andra sidan Söderleden finns Sisjö handelsområde med flera stora butikskedjor representerade, liksom bank och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen