Ögärdesvägen 10C

Kontor/Lager, 200m² , Partille
Kontorsyta och tillhörande lager med markport. Bra möjlighet för verksamheter med behov av både kontor och lager och service-/teknikavdelning. Lagerytan är 120kvm och med en markport. Av dessa 120kvm är idag 60kvm fullhöjd (6m), men hela ytan om 120 m2 går att hyra med fullhöjd. Kontors-/personaldel om ca 80 m2 i direkt anslutning till lagret. Parkeringar finns i anslutning till lokalen. Detta är en del av en större yta i fastigheten som är tillgänglig för uthyrning. Möjlighet att dela av lokalen till flera olika kombinationer av kontor/lager mellan 200-730kvm. Kontakta oss för med information om möjliga ytor.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

200m²

Omgivning

Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna. I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter.

Kommunikationer

Busslinjerna 74 och 510 vid hållplats Jennyhill.

Service

Lunchrestauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen