Ögärdesvägen 10C

Kontor/Lager, 506m² , Partille
Bra lokal för verksamheter med behov av både kontor och lager och service-/teknikavdelning. Service-/teknikavdelning/plocklager om ca 114kvm i bottenplan. Kontorsdel om 218kvm på övre plan + 60kvm entresolplan. Parkeringar finns i anslutning till lokalen (inhägnat). Detta är en del av en större yta i fastigheten som är tillgänglig för uthyrning. Möjlighet att dela av lokalen till flera olika kombinationer av kontor/lager mellan 244-730kvm. Kontakta oss för med information om möjliga ytor.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

506m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna. I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter.

Kommunikationer

Busslinjerna 74 och 510 vid hållplats Jennyhill.

Service

Lunchrestauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen