Ögärdesvägen 10C

Kontor/Lager, 730m² , Partille
Kontorslokal i två våningar och tillhörande lager med markport. Bra möjlighet för verksamheter med behov av både kontor och lager och service-/teknikavdelning. Parkeringar finns i anslutning till lokalen. Ytan är idag fördelad på kontorsdel i två våningar på ca 610 kvm. Lagerytan är 120kvm och med en markport. Av dessa 120kvm är idag 60kvm fullhöjd (6m) men hela lagerytan kan öppnas upp och få full takhöjd. Det finns även möjlighet att göra en del av kontorsytan till ytterligare ca 60kvm lager med full höjd, då blir lagerdelen totalt ca 190 kvm. Möjlighet att dela av lokalen till flera olika kombinationer av kontor/lager mellan 244-750kvm. Kontakta oss för med information om möjliga ytor.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

730m²

Lokalnummer

Ögärdesvägen 10C

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Busslinjerna 74 och 510 vid hållplats Jennyhill.

Service

Lunchrestauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen