Ögärdesvägen 10B

Kontor/Lager, 345m² , Partille
I detta populära företagsområde finns nu denna trevliga kombinationslokal att hyra med en rumsindelad planlösning med ungefär lika delar kontor och lager. Bra möjlighet för verksamheter med behov av både kontor och lager. Lokalen erbjuder cellkontor i olika storlekar, konferensrum, mötesrum samt ett lager. Lagret har en markport där portens storlek är B:2,8m och H:3m och en takhöjd på ca 3,24-4m. Det finns tillgång till ca 6 st parkeringsplatser utanför lokalen och det finns flera restauranger i närområdet. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

345m²

Lokalnummer

Ögärdesvägen 10B

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framför allt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Det finns busslinjer i närheten utav fastigheten och det är smidigt att ta sig hit med bil.

Service

Lunchrestauranger finns i området samt annan typ av service såsom livsbutik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen