Odinsgatan 13

Kontor, 1166m² , Centrum
Modern lokal om 257 - 1166 kvm med mycket ljusinsläpp via stora fönster som vetter åt flera väderstreck. Denna lokal har en blandad planlösning med både egna rum och konferensrum. Området kring lokalen är under stor förändring. Med endast 300 meter till centralstationen och parkeringsgarage under huset har många moderna företag insett guldläget och valt att flytta hit. Odinsgatan är på gång att göras om till en trevlig allé, vilket gör den här fastigheten attraktiv och perfekt för ett företag som vill sitta centralt och lättillgängligt.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1166m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Odinsgatan är en gata i stadsdelen Stampen i Göteborg som löper parallellt med järnvägen in till Göteborgs Centralstation mellan Odinsplatsen och Polhemsplatsen.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer direkt utanför dörren och med Drottningtorget/Centralstationen inpå knuten. Centralstaionen ligger bara någon minut bort.

Service

Med detta centrala läge har man närhet till både restauranger och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen