Odinsgatan 10

Kontor, 440m² , Centrum
Det här är en perfekt lokal för företaget som vill sitta strategiskt inne i Göteborg med gångavstånd till centralstationen. Lokalen är flexibel för anpassning till nästa hyresgäst verksamhet men har idag en öppen planlösning med kontorslandskap och mötesrum i olika storlekar. Det finns ett trevligt pentry med pausrum samt toaletter och en dusch. Det finns en takterrass som sträcker sig runt lokalen som är perfekt att använda soliga dagar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

440m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Gångavstånd till Drottningtorget där de flesta spårvagnslinjer trafikerar. Linje 1, 3 och 8 trafikerar gatan utanför fastigheten samt buss nr 17

Service

I fastigheten finns tillgång till matvaruaffär, hotell, restaurang, träningscenter och bowling. Biluthyrning och diverse butiker finns i närområdet. Gångavstånd det Göteborgs största affärscentra Nordstan och centrums shoppingstråk.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen