Norra Hamngatan 36

Kontor, 140m² , Centrum
Mycket fräsch och ljus kontorslokal. Luftiga kontorsrum blandat med öppen yta. 3 rum + Loungeyta. Kyla. Stans bästa läge ! Kontoret har en effektiv planlösning och fina ytskikt. Lokalen består av 3 rum, varav det ena är perfekt som mötesrum samt ett öppet kontorslandskap. Trevligt pentry samt WC och ett litet förråd. Fin utsikt mot kanalen och Norra Hamngatan. Här sitter man mitt i stadens puls med gångavstånd till centralstationen, shopping, restauranger och övrig service. Fastigheten är uppförd omkring 1900 och successivt ombyggd och renoverad.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

140m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen och det finns bra kollektiva förbindelser i närområdet. Hållplatsen Brunnsparken ligger 2 minuters promenad från fastigheten och det tar enbart 4 minuter att promenera till Centralstationen.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen