Norra Allégatan 8

Kontor, 169m² , Linnéstaden
Superhärlig lokal med två konferensrum och kakelugn. Stora, ljusa ytor med plats för upp till ett 20t-al arbetsplatser. Stort rum med härligt ljusinsläpp ger en luftig känsla. Lokalen har fönster åt tre håll, mot innergården mot allégatan samt över ån. Två stora konferensrum varav det ena rymmer ca 20 pers. utbildningslokal? Kök med matplats samt trevlig hall med bardel samt fräsch toalett med dusch.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

169m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan, som ligger på andra sidan allén, bara ett par minuters gångväg bort finns många småbutiker och restauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och Linnéstaden ligger mot väster. På gångavstånd hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens viktigaste torg och en knutpunkt för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Service

Järntorget har genomgått en större ombyggnad under 2000-talets början, vilket innebar att vid torgets södra och östra sidor utestängdes biltrafik. Järntorget har därefter blivit en av stadens populäraste mötesplatser med flera uteserveringar. Området har under senare år också blivit ett av stadens kulturtätaste områden med ett flertal teatrar, gallerier, tidskriftsredaktioner, förlag, scener med mera.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen